Betonwaren

foto vd bosch

v.d. Bosch Beton

v.d. Bosch Beton is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in fabricage en levering van hoogwaardige betonbestratingsproducten.

De onderneming is sinds de oprichting in 1914 uitgegroeid tot een moderne, gestroomlijnde organisatie met fabrieken in Almelo en Vriezenveen en hoofdkantoor in Almelo. De basis voor het uitgebreide productenpakket wordt gevormd door optimale kwaliteitsbewaking, voortdurende innovatie en een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt. Dit resulteert in hoogwaardige en vaak vernieuwende producten.

logo vogtVogt

Deze duitse fabrikant van producten voor de steden, wegen, landschapsarchitectuur

De productie van hoogwaardige betonproducten, zoals groot formaat tegels, functie en design, bestrating, Ökopflaster systemen, tuin en patio stenen, palissades, blok stappen en tuin stenen en complexe stoeprand en controlesystemen zijn belangrijke elementen van het programma.

Of de creatief ontworpen droomtuin, het ecologisch versterkte gebied, de voetgangersvriendelijke district of de aanleg van wegen, bieden wij u eersteklas betonelementen. 

Westerwelle

westerwelle logoHet duitse Westerwelle is een grote producent van betonnen keerwanden in verschillende maten, vormen, kleuren en afwerkingen. Toepassingen van westerwelle producten zijn onder andere terug te vinden in de weg-en waterbouw / civiele techniek en landschapsarchitectuur.

Het uitgebreide assortiment van Westerwelle is geschikt voor iedere denkbare toepassing waar hoogteverschillen overwonnen moet worden. klik hier voor de duitse productcatalogus van Westerwelle

Draincurb

draincurb bannerDrainCurb is een belangrijk onderdeel van Vogt Stein-Innovationen.

Gezien er steeds grotere druk ligt op vermindering van geluidsoverlast en de verkeersveiligheid wordt steeds vaker gebruik van poreuze asfaltverhardingen (OPA). Dit leidt tot een aanzienlijke geluidsreductie (ongeveer 5 dB (A)) en een significante reductie van het risico op aquaplaning.

DrainCurb PA ® is een kosten-effectieve opvang en drainage element voor poreuze asfaltverhardingen.
DrainCurb PA ® is eenvoudig te installeren en te gebruiken in combinatie met andere conventionele bouwmaterialen zoals steen of normale Goss, bijvoorbeeld met onze Cheops SV Aquatec goot systeem.

DrainCurb PA ® zorgt voor een maximale hoogteverschil van 3 cm aan de rand van de weg en de locatie van het profiel georiënteerde ZOAB (OPA). Het onderhouds-vriendelijke goot systeem is zelfreinigend, Zodat complexe schoonmaak niet meer nodig is.

Meer informatie vindt u hier

Openingstijden

 

Maart t/m September

Maandag t/m Donderdagdag 09.00 t/m 17.00 geen personeel is aanwezig.
Vrijdag en zaterdag 09.00 t/m 17.00 personeel is aanwezig.


Oktober t/m 31 December

Wij zijn daarna definitief gesloten 


Maandag t/m zaterdag 09.00 t/m 17.00 showtuin is geopend geen personeel aanwezig.

wilt U toch informatie of een offerte, stuur een mail aan info@keiton.nl voor een afspraak.

we bellen U dan zo spoedig mogelijk terug.

Wintertijd